Νότης Μηταράκης – Βουλευτής Χίου – Νέα Δημοκρατία Νότης Μηταράκης – Βουλευτής Χίου – Νέα Δημοκρατία
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΝΕΑ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΧΙΟΣ
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
  • MEDIA
    • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    • VIDEOS
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 31/10/2014
  • Υπουργείο Ανάπτυξης

Πρόγραμμα επίσκεψης Ν. Μηταράκη στη Θεσσαλονίκη

Στις 11.00 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα μιλήσει στην ημερίδα «Συμπράττοντας για την Ανάπτυξη» που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, η Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Στην ημερίδα, στην οποία έχουν προσκληθεί οι εκπρόσωποι του Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης από Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και Βόρειο Αιγαίο, θα συζητηθούν χρηματοοικονομικά, τεχνικά και νομικά ζητήματα αναφορικά με τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και θα αναλυθούν οι διεθνείς και Ελληνικές πρακτικές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Π.Κ. Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1.

Tags:
Εκδηλώσεις

Όσα Είπαμε Τα Κάναμε, Σταθερά μπροστά, με έργα! Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη της Χίου, ολοκληρώνοντας τα έργα της γενιάς μας. Αποτρέποντας το μεταναστευτικό να μας επηρεάσει ξανά.

Πρόσφατα Άρθρα

  • Μηταράκης: Αναγκαία

    Μάι 9, 2025

  • Μάι 7, 2025

Social Media

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 2271022494
  • contact@mitarakis.gr
  • Απλωταριάς 57, Χίος