Επίκαιρη Επερώτηση προς τους Υπουργούς Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών με θέμα "Χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες εγκαταλείπουν την Ελλάδα λόγω αυξημένης φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών, γραφειοκρατίας, έλλειψης ρευστότητας κλπ."

Επίκαιρη Επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Επίκαιρη επερώτηση Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τους Υπουργούς Οικονομίας & Ανάπτυξης, Εργασίας, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που εγκαταλείπουν την Ελλάδα.

Παρεμβάσεις Ν. Μηταράκη, Αναπληρωτή Τομεάρχη ΝΔ για την Κοινωνική Ασφάλιση, κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθμ. 12/10/20-2-2017 επίκαιρης επερώτησης τριάντα έξι Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι βιώνουν καθημερινά τα κενά και τα βάρη του νέου ασφαλιστικού».

Τριάντα έξι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνυπογράφουν επίκαιρη επερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με το ασφαλιστικό σύστημα του νόμου 4387/2016 και το νέο Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σελίδα 1 από 6