Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης σχετικά με το στάδιο υλοποίησης της πρότασης για χρησιμοποίηση Αυτοκινούμενων Ανιχνευτικών Συστημάτων Τελωνειακών Ελέγχων μέσω ΣΔΙΤ, που είχε εκκινήσει επί της θητείας του στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Αναλυτικά η ερώτηση:

Οι Βουλευτές της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Νότης Μηταράκης έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τα έργα ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών να διαθέσει 12 στρέμματα από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού για τη δημιουργία χώρου διαχείρισης απορριμμάτων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Παρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 14:53

ΣΔΙΤ: Τρίτη στη Ευρώπη η Ελλάδα για το 2014

Στην Ελλάδα κατά το 2014 υπογράφηκαν 7 συμβάσεις, αξίας 465 εκ. ευρώ, φέρνοντας τη χώρα μας 3η στην κατάταξη Ευρωπαϊκών χωρών μετά το Ην. Βασίλειο και τη Γαλλία, σε όρους πλήθους συμβάσεων, και 3η μετά το Ην. Βασίλειο και την Ιρλανδία σε όρους αξίας συμβάσεων ως προς το ΑΕΠ.

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μηταράκη, στην εκδήλωση "Συμπράττοντας για την Ανάπτυξη" της Ειδικής Γραμματείας Σ.Δ.Ι.Τ. στη Θεσσαλονίκη.

Σελίδα 1 από 5