Συνέντευξη Ν. Μηταράκη στην εκπομπή Action Θέμα με τον Αντώνη Λιάρο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 10:02

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η έξοδος στις αγορές όταν το χρέος είναι μη βιώσιμο έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, θα έλεγε ο κ. Τσακαλώτος. Ή είναι μια καλοστημένη παράσταση με χορηγό την Τρόικα, θα έλεγε ο κ. Τσίπρας. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα προσπαθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να επαναφέρει τη χώρα στην κατάσταση του 2014, μόνο που έχουν μεσολαβήσει δύο μνημόνια, 14 δισ. € νέα μέτρα κλπ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 11:38

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή ήταν πολύ καλή, αλλά κινήθηκε στο χώρο της μετα-αλήθειας, διότι (α) δεν απομειώθηκε το χρέος, (β) η χώρα δε συμμετέχει στην ποσοτική χαλάρωση και (γ) δεχτήκαμε δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ακόμη μνημονιακό κόμμα, ανέλαβε την εξουσία χωρίς να έχει κανένα οικονομικό σχέδιο. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ίδιο λάθος που έκανε ο κ. Παπανδρέου καθώς το μνημόνιο έδινε έμφαση στους φόρους και όχι στις μεταρρυθμίσεις.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 14:04

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση του Star και την Πόπη Τσαπανίδου ότι η πραγματικότητα των τελευταίων 2,5 ετών ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στα νέα μνημνόνια και τα επιπλέον €14 δισ. νέα μέτρα. Σύμφωνα με την ίδια την Κυβέρνηση, δε θα επιτευχθούν οι στόχοι της ανάπτυξης για το 2017, ενώ αναμένεται η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και η μείωση του αφορολόγητου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 09:25

Συνέντευξη Ν. Μηταράκη στην εκπομπή Action Θέμα με τον Αντώνη Λιάρο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 12:45