Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες βρίσκεται η πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για το χρέος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 16:42

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ε ότι από το Νοέμβριο του 2012 υπάρχει απόφαση του Eurogroup ότι θα παρθούν παραμετρικές αλλαγές στο θέμα του χρέους για να διευκολυνθεί η έξοδος της χώρας στις αγορές. Το Φεβρουάριο του 2015, ο κ. Βαρουφάκης αποδέχθηκε το σύνολο του χρέους με αποτέλεσμα να μην τίθεται πλέον θέμα κουρέματος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 19:39

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η συλλογιστική ότι ψηφίσαμε ένα σκληρό μνημόνιο για να πάρουμε μία καλή λύση για το χρέος είναι ακριβώς η ίδια συλλογιστική με την οποία ψηφίστηκε το 3ο μνημόνιο. Όμως, η Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2015 παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα αμφισβήτησης του κεφαλαίου του χρέους έπειτα από τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 11:29

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι ο Αλέξης Τσίπρας και τον Αύγουστο του 2015 μιλούσε για λύση στο χρέος και για το παράλληλο πρόγραμμα. Τώρα, με το 4ο μνημόνιο, ακούσαμε ακριβώς τα ίδια, με τη διαφορά ότι έχουμε επιπλέον €4,9 δισ. μέτρα, 2 χρόνια επιπλέον ύφεση και μετονομασία του παράλληλου προγράμματος σε αντίμετρα. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε κάποια ιδιαίτερα θετική ένδειξη για οριστική λύση του προγράμματος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 11:55

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει στην τηλεόραση του Ε και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι το 3 και το 4ο Μνημόνιο είναι αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης Τσίπρα-Καμμένου. Οι Κυβερνήσεις κρίνονται από το αν κάνουν κάτι καλύτερο στη χώρα. Η Κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε 7% ύφεση και παρέδωσε την οικονομία σε ανάπτυξη. Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου κατάφερε άμεσα να επιστρέψει τη χώρα και πάλι σε ύφεση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 13:50