Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 10:48

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σε αυτήν τη χώρα υπάρχουν θεσμοί

Σημεία συνέντευξης του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής, κ. Νότη Μηταράκη, στο «Ράδιο 9» και στους δημοσιογράφους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο.

Για τα περί «μακελειού»

«Η δήλωση του κ. Λοβέρδου μπορεί να θεωρηθεί απρεπής. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν ανεξάρτητα από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος».

Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί

«Οι οικονομικοί εισαγγελείς – θεσμός που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- ανεξάρτητα και με βάση τις καταγγελίες μελών του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ. θεώρησαν ότι υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να διερευνηθεί. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί. Αυτή η εξέλιξη δεν σχετίζεται ούτε με τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ, ούτε με τις διαθέσεις της Νέας Δημοκρατίας».

Εξεταστική επιτροπή για την οικονομία

«Δεν μπορούμε να αναμοχλεύσουμε πώς εξελίχθησαν τα οικονομικά του Ελληνικού κράτους από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή κάποιοι προσπαθούν να μπερδέψουν ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα με ένα γενικότερο για να καλύψουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα. Το γεγονός ότι τα τελευταία 30 χρόνια ξοδεύαμε περισσότερα από όσα παράγαμε το ξέρουμε πλέον όλοι. Δεν είναι μυστικό».

Νότης Μηταράκης, Δήμος Βερύκιος, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ράδιο 9

Διαβάστηκε 2849 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2012 22:32