«Εάν εξαιρέσουμε το ότι δεν επαναλήφθηκε η “Βαρουφακιάδα” του 2015, η κυβέρνηση δεν κέρδισε τίποτα στο Eurogroup», εκτίμησε μιλώντας στον Flash 96 και στην εκπομπή του Πάνου Κολιοπάνου & της Φώφης Γιωτάκη, ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 13:59

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο αισιοδοξίας από τη χθεσινή συμφωνία, υποθηκεύσαμε την ανάπτυξη, τη δώσαμε, δε μας ανήκει, ανήκει πλέον στους δανειστές, όπως η δημόσια περιουσία» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» για τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 14:08

"Συγχαίρω ...την Κυβέρνηση για το προσφυγικό, στον χαμό που επικρατεί εξακολουθεί να παραμένει αθέατη". Αυτό επεσήμανε το πρωϊ σε συνέντευξη του στο Ράδιο - αλήθεια, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 17:40

Διέψευσε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του για την υπόθεση του "Ερρίκος Ντυνάν" ο βουλευτής της ΝΔ, που εκτίμησε πως στην εξεταστική θα εντοπισθούν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία ενάντια στον πρώην πρόεδρο του νοσοκομείου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 17:31

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σε πλήρες αδιέξοδο: η κυβέρνηση, με την επιλογή της να χαρακτηρίσει «μη βιώσιμο» το χρέος, έκλεισε την πόρτα στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, και η ΕΚΤ δεν μας βάζει στην ποσοτική χαλάρωση», τόνισε στον Flash 96 και στον Πάνο Κολιοπάνο, ο τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης της ΝΔ, Νότης Μηταράκης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 16:49