Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 20:01

Με χαρά βλέπω τον τον κ. Σ. Ρομπόλη να αποδέχεται την πρότασή μου για το ασφαλιστικό

  • Εκτύπωση

Ο κ. Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Ρομπόλης, βαθύς γνώστης του ασφαλιστικού, Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, επί μακρόν επιστημονικός υπεύθυνος του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θητεία φαίνεται να προσχωρεί και να αποδέχεται πλήρως (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=930864) τις προτάσεις που συζητήσαμε για το ασφαλιστικό σύστημα στο 3ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας την ίδια φρασεολογία με άρθρο μου στο liberal.gr την 2η Νοεμβρίου 2017 (http://www.liberal.gr/arthro/174741/apopsi/arthra/15-simeia-suzitisis-gia-ena-neo-sustima-koinonikis-asfalisis-biosimo-dikaio-koinonika-fileleuthero.html).

Είναι καιρός να μιλήσουμε τολμηρά για το ασφαλιστικό, γιατί βλέπουμε ότι και η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει με τολμηρά βήματα μπροστά προωθώντας την ιδέα της πανευρωπαϊκής σύνταξης.»

Διαβάστηκε 589 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 20:29