Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 11:40

Συνάντηση Ν. Μηταράκη – Π. Λεγάτου, συζήτηση για τα αναπτυξιακά προβλήματα της Χίου

Ο κ. Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον κ. Παντελή Λεγάτο, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση». Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αναπτυξιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χίος, ειδικά λόγω της επικείμενης κατάργησης του νησιωτικού ΦΠΑ. Ο κ. Λεγάτος παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού του ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών, ενώ ο κ. Μηταράκης επανέλαβε το συνολικό του σχέδιο για την Χίο, που πρόσφατα παρουσίασε δημόσια.

Μετά την συνάντηση ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Με χαρά συναντήθηκα με τον κ. Λεγάτο και άκουσα προσεκτικά τις προτάσεις του συνδυασμού του για τα αναπτυξιακά προβλήματα της Χίου. Η επικείμενη κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στους επαγγελματίες του νησιού μας. Χρειάζεται να απαντήσουμε με μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση και σε αυτή την κατεύθυνση ανταλλάξαμε απόψεις. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το ρόλο του Επιμελητηρίου και προσμένω σε μια δημιουργική συνεργασία προς όφελος της Χίου».

Διαβάστηκε 93 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 11:46