Τα νέα μου

Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας κλείνει λογαριασμούς με το παρελθόν

Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας κλείνει λογαριασμούς με το παρελθόν

Σκληρή κριτική για τον ανασχηματισμό και ειδικότερα στην επιλογή του κυρίου Φώτη Κουβέλη, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης. Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και τον Άρη Τόλιο, αναφερόμενος σχετικά είπε: «Το να γίνεσαι αναπληρωτής υπουργός στα 70 σου, σε μια κυβέρνηση την οποία εσύ κατήγγειλες στο παρελθόν, αν δεν νιώθει άβολα με τον εαυτό του, τι να πω εγώ, νέο παιδί είμαι».

Ο κύριος Μηταράκης, πρόσθεσε: «Φαίνεται πως ο κύριος Τσίπρας, καθώς ετοιμάζεται να παραδώσει τη διακυβέρνηση, κλείνει λογαριασμούς με το παρελθόν. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής τον ρίξανε τον κύριο Κουβέλη. Εκεί που θα μπορούσε να είχε γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε αναπληρωτής του Καμμένου».

Και συμπλήρωσε «Τον έχω ζήσει τον κύριο Κουβέλη σε όλες τις συσκέψεις επί τρικομματικής, όταν καλούνταν υπουργοί και υφυπουργοί ήταν συγκυβερνήτης μιας κυβέρνησης, είχε εκφράσει συγκεκριμένες απόψεις για το ρόλο που διαδραματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είχαν ανταλλαγεί μεταξύ του κυρίου Τσίπρα, του κυρίου Κουβέλη και του κυρίου Καμμένου, βαριές εκφράσεις».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ο κύριος Μηταράκης είπε:

«Ελπίζω η Κυβέρνηση στην προανακριτική να μην κουκουλώσει την υπόθεση. Θα κληθούν οι τρεις μάρτυρες, θα κληθεί ο κύριος Φρουζής που εμπλέκεται, θα κληθούν οι εμπλεκόμενοι και θα μπούνε στην ουσία. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η προανακριτική επιτροπή δεν θα είναι μια θεατρική παράσταση μιας εβδομάδας».

Newsroom Αθήνα 9.84

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

June 29, 2022
June 27, 2022
June 25, 2022
June 25, 2022
June 06, 2022

Αναζήτηση