Τα νέα μου

Το πρόγραμμα – γέφυρα του κ. Βαρουφάκη αποδείχτηκε τελικά ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος

Το πρόγραμμα – γέφυρα του κ. Βαρουφάκη αποδείχτηκε τελικά ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης  Μηταράκης, μίλησε στον Αθήνα 98,4 και την εκπομπή των Γ. Παπαγεωργίου και Ν. Νώτη.

 

2015_07_06_mitarakis_athina984 by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 

Μεταξύ άλλων είπε:

"Με το δημοψήφισμα ο κ. Τσίπρας πήρε μια ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό να κάνει μια καλύτερη συμφωνία εντός ευρωζώνης. Το πρόγραμμα – γέφυρα του κ. Βαρουφάκη αποδείχτηκε τελικά ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος, καθώς αποδυναμώθηκε η οικονομία και η διαπραγματευτική θέση της χώρας και τώρα έχουμε δει μια μεγάλη ζημιά στον τουρισμό και την αξιοπιστία της."

Όσον αφορά την παραίτηση του κ. Σαμαρά δήλωσε ότι "η απόφαση του ήταν πολύ γενναία. Το σημαντικότερο όμως τώρα είναι όχι η Νέα Δημοκρατία αλλά να πραγματοποιηθεί μια βιώσιμη συμφωνία. Όλοι θα στηρίξουμε την Κυβέρνηση όπως μπορούμε."

Επιπλέον, σχετικά με τη συμφωνία είπε: "Ακόμα και αν υπάρξει μεταβατική συμφωνία, αυτή απαιτεί την ίδια διαδικασία, την έγκριση της από όλα τα Κοινοβούλια, με όποιο τρόπο και αν γίνει αυτό. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός έχει πλέον καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας στην Ευρώπη και το γεγονός ότι δεν έχουμε μόνο φίλους. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας και να δείξουμε ότι θέλουμε να συζητήσουμε εντός ευρωπαϊκού πλαισίου."

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση