Τα νέα μου

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι εκείνος που θα μπορέσει να μιλήσει στη νέα γενιά, κάνοντας μεγάλες αλλαγές

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι εκείνος που θα μπορέσει να μιλήσει στη νέα γενιά, κάνοντας μεγάλες αλλαγές

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στον Αθήνα 98,4 και την εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη.

 

2015_10_05_mitarakis_athina984 by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 

Μεταξύ άλλων είπε:

"Η Νέα Δημοκρατία καταδεικνύει την ικανότητα της να εκλέξει έναν ακόμα αρχηγό της. Σε αυτά τα 41 χρόνια, μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και ενηλικιωθήκαμε, χωρίς να διακυβέβεται η ενότητα του κόμματος. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε μιλάμε πλέον στους νέους ανθρώπους, στις παραγωγικές ηλικίες, έχουμε απομακρυνθεί από την κοινωνία, και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Έχω ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα, καθώς είναι εκείνος που θα μπορέσει να μιλήσει στη νέα γενιά, κάνοντας μεγάλες αλλαγές. Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε τον "Αντι-Τσίπρα". Ψάχνουμε αυτόν που θα μπορέσει να μιλήσει στην κοινωνία, να κρατήσει το κόμμα ενωμένο και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Όσον αφορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού, πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας. Ο νέος κόσμος έχει μάθει να λειτουργεί με τη νέα τεχνολογία και αυτό είναι κάτι που σα χώρα θα πρέπει να το εντάξουμε στον τρόπο που λειτουργούμε."

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση