Τα νέα μου

Καλοστημένη παράσταση η έξοδος στις αγορές σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η έξοδος στις αγορές όταν το χρέος είναι μη βιώσιμο έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, θα έλεγε ο κ. Τσακαλώτος. Ή είναι μια καλοστημένη παράσταση με χορηγό την Τρόικα, θα έλεγε ο κ. Τσίπρας. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα προσπαθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να επαναφέρει τη χώρα στην κατάσταση του 2014, μόνο που έχουν μεσολαβήσει δύο μνημόνια, 14 δισ. € νέα μέτρα κλπ.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξελέγη γιατί υποσχέθηκε μία διαφορετική πολιτική. Το Α΄ Εξάμηνο του 2015 θα αποτελέσει σίγουρα αντικείμενο εξεταστικής επιτροπής το επόμενο χρονικό διάστημα είτε από την παρούσα είτε από την επόμενη Βουλή.

Αυτό που είναι "Ευαγγέλιο" είναι η ανάγκη ο Έλληνας να μπορεί να βρει δουλειά. Την περίοδο 2012-2014 γυρίσαμε σε ανάπτυξη χωρίς όμως να αυξήσουμε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά προσελκύοντας ξένα επενδυτικά κεφάλαια. Σήμερα, ο μειωμένος αριθμός ανέργων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο πλήθος των νέων που μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση