Τα νέα μου

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετωπίζει τα βασικά προβλήματα της Οικονομίας

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει στο Mega ότι η διανομή του κοινωνικού μερίσματος είναι μέρος της συμφωνίας της Κυβέρνησης με την Τρόικα. Δηλαδή, το επιπλέον 70% του πλεονάσματος που προκύπτει διανέμεται στους πολίτες, όπως έγινε και το 2014.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετωπίζει τα βασικά προβλήματα της Οικονομίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ "σκίσει" αυτά που λέει, επειδή η Ελλάδα έχει ανάγκη από πόρους, θα χρειαστεί δεκάδες δισεκατομμύρια δανεικά.

Για να έχουμε βιώσιμο ασφαλιστικό δεν είναι απλά θέμα διαπραγμάτευσης αλλά του τι θα κάνει η ελληνική οικονομία. Εφόσον η Οικονομία βελτιώνεται, τότε το ασφαλιστικό είναι βιώσιμο. Αν όμως η χώρα σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις και διώξει τους επενδυτές, τότε λόγω της αύξησης της ανεργίας, το Ασφαλιστικό θα είναι ελλειμματικό και σύντομα θα αντιμετωπίσει και πάλι προβλήματα.

Ο κόσμος στο παρελθόν παρασύρθηκε από μεγάλα λόγια και από ατάκες τύπου "λεφτά υπάρχουν". Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην παρουσίαση του Λονδίνου, μιλάει για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, άρα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να υλοποιηθεί, και για αύξηση της άμεσης φορολογίας κατά 2%.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση