Τα νέα μου

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να επαναλάβει το παραγωγικό μοντέλο που μας χρεωκόπησε

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει αλαζονική συμπεριφορά χωρίς να έχει ένα σχέδιο για το τι ακριβώς θα πράξει εάν εκλεγεί, ενώ με τις όποιες προτάσεις που διατυπώνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούνται πολύ μεγάλα κενά στον προϋπολογισμό.

Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα δε χρειάζεται να αναζητήσει χρήματα και να πάρει νέα μέτρα αφού έχει ήδη τον προϋπολογισμό που χρειάζεται. Το παραγωγικό μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για επαναπροσλήψεις, κρατική Ολυμπιακή, κρατικές ακτοπλοΐες και λοιπές τέτοιες κινήσεις που επί της ουσίας χρεωκόπησαν τη χώρα.

Όπως το 2009 ο κόσμος δεν συνειδητοποίησε άμεσα την ανάγκη λήψης μέτρων, έτσι και τώρα δεν μπορεί να αντιληφθεί ακόμα την σταδιακή βελτίωση της οικονομίας. Παρ' όλα αυτά ελάχιστοι άνθρωποι σήμερα θεωρούν ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Είναι σημαντικό να υπάρχει κυβέρνηση με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό, όπως η ΝΔ, η οποία απέδειξε ότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλα κόμματα προς όφελος της χώρας.

Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα χειρότερα λάθη που έκαναν οι κυβερνήσεις τα τελευταία 30 έτη.

Το 2014 η Ελλάδα δε χρειάστηκε νέα μέτρα, παρόλο που υπήρξε νύξη από την πλευρά της τρόικας λόγω πιθανής αλλαγής της πολιτικής κατεύθυνσης της χώρας. Η Ελλάδα είχε όμως υπερβάλλον πλεόνασμα, μέρος του οποίου μοίρασε με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος.

Το κράτος μπλοκάρει όποιον πάει να ασχοληθεί με τον ιδιωτικό τομέα. Οι κρατικοποιήσεις λοιπόν δεν είναι η σωστή πολιτική για τη χώρα.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση