Τα νέα μου

Σε 2,5 έτη ετοιμάσαμε 4 επενδύσεις ύψους άνω του €1 δισ. έκαστη

Ο Βουλευτής Χίου και πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νότης Μηταράκης αναφέρει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ως Υφυπουργός Ανάπτυξης είχε ασχοληθεί πολύ ενεργά με την υλοποίηση του Ελληνικού και του TAP, είναι πολύ θετικό που προχωράνε αυτά τα έργα καθώς δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτοκριτική γιατί τα καθυστέρησε πάνω από 1 έτος.

Παράλληλα, ο κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει ότι η ουσία είναι πώς κάθε Κυβέρνηση παραλαμβάνει τη χώρα σε μία κατάσταση και την παραδίδει σε μία άλλη. Η προηγούμενη Κυβέρνηση παρέλαβε τη χώρα με 7% ύφεση και την άφησε με 1% ανάπτυξη. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε έτοιμες επενδύσεις, τις καθυστέρησε για πάνω από 1 έτος και δε φαίνεται να έχει κάτι νέο  να φέρει. Η προηγούμενη Κυβέρνηση σε 2,5 έτη ετοίμασε 4 επενδύσεις ύψους άνω του €1 δισ. έκαστη (αεροδρόμια, Ελληνικό, TAP, ανακεφαλαιοποίηση Eurobank).

Τέλος, ο κ. Μηταράκης αναφέρει ότι χρειάζεται αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά απαιτείται ανοιχτή συζήτηση χωρίς κομματικές και μικροπολιτικές ιδεοληψίες.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση