Τα νέα μου

Συνάντηση Ν. Μηταράκη με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Μυλωνάκη  για τη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου ανθυπασπιστή Ιωάννη Ασπρούδη

Συνάντηση Ν. Μηταράκη με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Μυλωνάκη για τη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου ανθυπασπιστή Ιωάννη Ασπρούδη

Με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Γεώργιο Μυλωνάκη συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο γραφείο του στη Βουλή, ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης παρέδωσε στον κ. Μυλωνάκη την επιστολή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου-Σάμου σχετικά με τη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου ανθυπασπιστή Ιωάννη Ασπρούδη. Ο Ιωάννης Ασπρούδης υπηρετούσε στο Ναυαγοσωστικό Σκάφος 518, έχοντας σώσει εκατοντάδες ζωές προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο τα περασμένα χρόνια.

Με την επιστολή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου-Σάμου ζητά από την ελληνική Βουλή να προχωρήσει στη στήριξη της οικογένειάς του, «υιοθετώντας» με οικονομική ενίσχυση το ανήλικο τέκνο του εκλιπόντος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μηταράκης δήλωσε:

"Είναι ένα δίκαιο αίτημα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου-Σάμου και ζητώ από το προεδρείο της Βουλής να το κάνει δεκτό, προκειμένου να εκφράσει έμπρακτα τη στήριξή της στην οικογένεια ενός ανθρώπου που ήταν ταγμένος να υπηρετεί την πατρίδα, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και κατέβαλλε, όπως όλοι οι Λιμενικοί μας, υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωση προσφύγων στη θάλασσα"

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση