Τα νέα μου

30,6% μείωση τιμών ξενοδοχείων στη Βόλβη και 5,3% μείωση στα Γρεβενά με επιπλέον 194 κρεβάτια

30,6% μείωση τιμών ξενοδοχείων στη Βόλβη και 5,3% μείωση στα Γρεβενά με επιπλέον 194 κρεβάτια 

Απάντηση σε ανάρτηση του κ Πολάκη

Ο κ. Πολάκης με το συνηθισμένο προσβλητικό ύφος - που τον χαρακτηρίζει- και την γνωστή άγνοιά του, για μία ακόμη φορά παραποιεί την πραγματικότητα και επιλέγει να “κρύβεται” πίσω από αναρτήσεις στο Facebook, αποφεύγοντας συστηματικά την Βουλή. Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου ανανεώνει υφιστάμενες συμβάσεις  που έληξαν τον Ιούλιο, 27 ξενοδοχείων  στη Δομή Βόλβης με μείωση 30,6% και 9 στη Δομή Γρεβενών με μείωση 5,3% μεσοσταθμικά, ενώ στο τέλος των εν λόγω συμβάσεων τον Φεβρουάριο του 2021 και οι  δομές αυτές θα κλείσουν και οι συμβάσεις δε θα ανανεωθούν.  

Να σημειωθεί πάντως ότι η διαμονή αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία, πολιτική που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι πράγματι ακριβή και για αυτό καταργείται εντός του 2020. Ήδη έχουν κλείσει έξι (6) ξενοδοχειακές δομές στα Γρεβενά έως τις 14/8/2020. 

Έχω πολλές φορές ζητήσει από τον κ Πολάκη να έρθει στη Βουλή για όποιο θέμα θέλει, αλλά σκοπίμως συνεχίζει να το αποφεύγει και προτιμά το Facebook. Είμαι πάντα ανοικτός σε κριτική, αλλά δεν έχω ανοχή σε προσβλητικά σχόλια.  

Έχει και η χυδαιότητα τα όρια της!  

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση