Νότης Μηταράκης προς Μάκη Μπαλαούρα: Τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ λένε μόνο ωμά ψέματα

Ο Ν. Μηταράκης, αν. τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, βουλευτής Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση, απαντώντας στον κ. Μάκη Μπαλαούρα.

Ο κ. Μπαλαούρας σε άρθρο του στο iliaweb.gr, υποστήριξε ότι ο κ. Μηταράκης είπε σε ημερίδα για το ασφαλιστικό ότι η πρόταση της ΝΔ «θα περιλαμβάνει την κατάργηση της υποχρεωτικής δημόσιας ασφάλισης και θα επιτρέπει σε όσους θέλουν (τους έχοντες) να ασφαλίζονται σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες».

«Όλα έχουν τα όριά τους. Όμως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς σοκαρισμένα από τη συντριπτική τους ήττα της 26ης Μαΐου, έχουν ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα όρια. Καταφεύγουν πλέον σε ωμά ψέματα, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν πίσω ελάχιστους μεμονωμένους ψηφοφόρους.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Ποτέ δεν είπα, ούτε στο 12ο insurance conference, ούτε πουθενά αλλού, αυτά που υποστηρίζει ο κ. Μπαλαούρας. Αντίθετα, και εγώ και όλα τα στελέχη της ΝΔ, αλλά πρωτίστως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζουμε διαρκώς ότι η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό έχει τρεις πυλώνες με τον πρώτο αποκλειστικά κρατικό, διανεμητικό, αναδιανεμητικό, υποχρεωτικό και καθολικό

Καλώ τον κ. Μπαλαούρα να ανασκευάσει πλήρως τα όσα έγραψε, να αποκαταστήσει την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου και τα όσα είπα. Για να τον βοηθήσω του στέλνω το βίντεο της εκδήλωσης:

Είναι διαφορετικό να προσπαθείς να μετριάσεις την ήττα σου και άλλο να πετάς λάσπη. Αρκετά πια. »