Συνάντηση Ν. Μηταράκη με τον ιδρυτή του Mastiha World, κ. Γ. Οικονομίδη

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε με τον κ. Γεώριο Οικονομίδη, Ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Mastiha World.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης εξήρε τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι επιχειρηματίες για την ενίσχυση των εξαγωγών της μαστίχας, ενώ συζήτησαν για διάφορες δράσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η Mastiha World Ltd. εισαγάγει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα λικέρ μαστίχας που παράγει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου "Enosis" και "Kentos". Σκοπός της είναι να αναδείξει την υψηλή ποιότητα του προϊόντος με τη χρήση του στη δημιουργία ποιοτικών και γευστικών cocktails στα καλύτερα μαγαζιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα, εκτός από τη δημιουργία συγκεκριμένων συνταγών cocktails, που στηρίζουν οι διασημότεροι bartenders της χώρας, πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για να διαδώσει ακόμη περισσότερο τη χρήση της μαστίχας και συμμετέχει ως χορηγός σε πλήθος διοργανώσεων ώστε να προωθηθεί το μοναδικό προϊόν της Χίου.