Τα νέα μου

Τέσσερα χρόνια τώρα, έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε

Τέσσερα χρόνια τώρα, έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε

Στη Βουλή φέρνει για άλλη μια φορά τα ζητήματα των υποδομών της Χίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης. Με αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, θέτει το ζήτημα της ασφυκτικής κατάστασης που επικρατεί στην Παθολογική κλινική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου και με ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υποδομών, επαναφέρει το ζήτημα της επανεκκίνησης των εργασιών στο ημιτελές κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο κ. Μηταράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα δύο αυτά έργα:

«Επί τέσσερα έτη για έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε. Οι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν συσκέψεις, υπόσχονται και μετά επιστρέφουν στη γνώριμη πια αδιαφορία και αναποτελεσματικότητά τους.

Το χειρότερο είναι ότι από ιδεοληψίες και ανικανότητα, μόλις ανέλαβαν τη διακυβέρνηση, ακύρωσαν ώριμα έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, όπως η δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος και η αξιοποίηση  οικοπέδου του νοσοκομείου και η χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί το 2014 από τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης για εργασίες στα Δικαστήρια. Είπαν ότι θα τα κάνουν όλα καλύτερα μόνοι τους. Αλλά επί μία τετραετία, είμαστε καθηλωμένοι στην ίδια κατάσταση: Οι Χιώτες βλέπουν το κουφάρι του Δικαστικού Μεγάρου να σαπίζει μέρα με τη μέρα και υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία όταν πρέπει να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς φεύγετε».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση