Συνάντηση Ν. Μηταράκη με τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την επανίδρυση του Τμήματος Τουρισμού στη Χίο

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα με τον Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κ. Δημήτρη Λαγό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν την απόφαση που πήρε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την οποία ζητά από τον Υπουργό Παιδείας την επανίδρυση του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού με έδρα τη Χίο.

Ο κ. Μηταράκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο αίτημα της Συγκλήτου σημειώνοντας παράλληλα ότι η λειτουργία του Τμήματος θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον τουρισμό, που είναι ο βασικός πυλώνας στήριξης της Ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τη Χίο καθώς θα δημιουργήσει σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στο νησί.

«Η Χίος που δοκιμάζεται έντονα από την οικονομική κρίση και το προσφυγικό προσβλέπει στην επανίδρυση του τμήματος. Η προοπτική αυτή θα τονώσει την εξωστρέφεια της. Είναι συνεπώς επιβεβλημένο να συστρατευθούμε όλοι και να στηρίξουμε έμπρακτα το αίτημα της Συγκλήτου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης.