Συνάντηση Ν. Μηταράκη με το Δικηγορικό Σύλλογο Χίου

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης έθεσε το θέμα της κατασκευής νέου Δικαστικού Μεγάρου στη Χίου, ένα ακόμη έργο στο οποίο δεν παρουσιάζεται καμία πρόοδος όλη την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σχετική απόφαση από τη "ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ" από τον Απρίλιο του 2015 για την επαναδημοπράτηση του έργου.

Επιπλέον, ο κ. Μηταράκης επανέλαβε τη σημασία του θέματος της δημιουργίας νέου καταστήματος φυλακών στη Χίου, ειδικά μετά την πρόσφατη καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ ενημέρωσε και για τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο κ. Μηταράκης, κλείνοντας τη συνάντηση, επεσήμανε ακόμη μία φορά το γεγονός ότι τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ παρουσιάζεται μηδενική πρόοδος στα έργα υποδομής που χρειάζεται η Χίος, είτε λόγω μη ύπαρξης πολιτικής βούλησης είτε λόγω ανικανότητας των κυβερνώντων.