Τα νέα μου

Το σχέδιο για τα Ψαρά και οι προοπτικές της επόμενης μέρας, στο επίκεντρο της συζήτησης με τους κατοίκους

Σε μια ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Ψαρών, ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, τόσο σε τοπικό επίπεδο, για τα Ψαρά και το νομό της Χίου, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενότητας, πέρα από προσωπικές επιδιώξεις και μικροπολιτικές πρακτικές. «Σε αυτές τις εκλογές θα ηττηθεί ο λαϊκισμός, που τα τελευταία χρόνια μας πήγε πίσω. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, τονίζοντας το “Εμείς” και όχι το “Εγώ», υπογράμμισε.

Ο κ. Μηταράκης, παρουσίασε το σχέδιό του των 4+1 πυλώνωνοικονομική ανάπτυξη βασισμένη στη ναυτιλία, την τοπική παραγωγή και την καινοτομία, κοινωνική συνοχήεπίλυση του μεταναστευτικού και ολοκλήρωση υποδομών, καθώς και έναειδικό αναπτυξιακό σχέδιο προοπτικής για τα Ψαρά και τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές, με έμφαση της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου. Η συνάντηση στα Ψαρά, ήταν η πέμπτη κατά σειρά, στο πλαίσιο του κύκλου διαβούλευσης που έχει εγκαινιάσει τους τελευταίους μήνες ο βουλευτής, με φορείς και κατοίκους του νομού. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, και διάλογος για τις ανάγκες του νησιού και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Βρατσάνος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. κ. Γιάννης Παπαμιχάληςκαθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Αδελφότητας Ψαριανών κ. Ανδρέας Καραγιώργης. Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι, με το συνδυασμό της κ. Χριστιάνας Καλογήρου, περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γαρυφαλιά Βρατσάνου και κ. Παντελής Μπουρνιάς, καθώς και πλήθος κατοίκων.

20190323 mitarakis psara 2

20190323 mitarakis psara 3

20190323 mitarakis psara 4

20190323 mitarakis psara 5

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση