Τα νέα μου

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με τους συνιδρυτές της Alios Tours

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με τους συνιδρυτές της Alios Tours

Με δύο νέους ανθρώπους που εφαρμόζουν στην πράξη τις καινοτόμες ιδέες τους και τις μετουσιώνουν σε επιχειρηματικό σχέδιο, συναντήθηκε ο Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου.

Η κ. Δανάη Κουκουλομμάτη και ο κ. Στέλιος Χουλάκης, είναι συνιδρυτές της εταιρείας “AliosTours”, μιας «διαφορετικής» τουριστικής επιχείρησης, όπως λέει και η επωνυμία της. Έχοντας ταξιδέψει οι ίδιοι σε πολλές χώρες, γύρισαν στη Χίο, για να εφαρμόσουν μια αλλιώτικη προσέγγιση στον τουρισμό: εξατομικευμένες διακοπές, όπου η τοπική παράδοση, οι συνήθειες, τα προϊόντα κάθε περιοχής συνδυάζονται, ώστε κάθε επισκέπτης να βιώνει τον κάθε τόπο ως ντόπιος.

Ο κ. Μηταράκης συζήτησε μαζί τους, για το πώς ξεκίνησε η «AliosTours», για την επιλογή να εγκατασταθούν και να εφαρμόσουν την ιδέα τους στη Χίο, καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συνέργειες που αναπτύσσονται μέσα από την εταιρεία “AliosTours”, για τις δυνατότητες ανάπτυξης των τοπικών προϊόντων και τις προοπτικές που ανοίγονται για το τουριστικό προϊόν της Χίου.

Στο τέλος της συνάντησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που όλοι αναλωνόμαστε σε συζητήσεις για το πώς θα προωθήσουμε τον τουρισμό στη Χίο και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό, δύο νέοι άνθρωποι δείχνουν το δρόμο, με όπλα τις ιδέες, τις εμπειρίες και τον ενθουσιασμό τους.

Από την πλευρά μου, τους διαβεβαιώνω ότι θα παρακολουθώ την πορεία τους, θέλω να μαθαίνω για την εξέλιξη του εγχειρήματος και όπου μπορώ θα είναι υποστηριχτής και αρωγός. Επιτέλους πρέπει όλοι να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα αυτά που λέμε, περί καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας. Η εταιρεία της Δανάης και του Στέλιου είναι μέσα σε αυτά που χρειάζεται η Χίος για να βγει επιτέλους από την αφάνεια και να τοποθετηθεί στον τουριστικό χάρτη.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση