Μήνυμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, για τη συμπλήρωση δύο ετών Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ν. Μηταράκης: «Το Μεταναστευτικό δεν είναι πλέον το ζητούμενο για τη Χίο, πρέπει να δούμε το μέλλον»

Ομιλία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη, κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης Βουλευτή ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Καμίνη

Ν. Μηταράκης: “Ό,τι ζήτησε το 2019 η Χίος, έγινε. Το θέμα είναι η χώρα μας να μην είναι η πύλη εισόδου των λαθροδιακινητών. Τα κλειστά/ελεγχόμενα κέντρα είναι βασικό μέρος αυτής της στρατηγικής

Ξεκινά άμεσα η επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου      Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου, με το συμβατικό αντικείμενο του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 138.411,01 ευρώ. Η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο Δώμα.   Επιπλέον, έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.   Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε:   “Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων 5 μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτιρίου Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού μας να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!”

Συλλυπητήριο Μήνυμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για την απώλεια του Ιωάννη Αγγελικούση

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χιώτη εφοπλιστή, Γιάννη Αγγελικούση, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: