Τα νέα μου

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με τους υπουργούς Εργασίας & Οικονομικών της Κύπρου

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, έχει μεταβεί στην Κύπρο όπου και πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις, με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, κ. Χάρη Γεωργιάδη και την υπουργό Εργασίας της Κύπρου, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους συνταξιούχους θέλησε να δώσει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 fm, πως η κυβέρνηση πρόκειται να σεβαστεί απολύτως τις αποφάσεις του ΣτΕ, όπως είναι δεδομένο σε κάθε ευνομούμενο κράτος.

Ν. Μηταράκης: Διατηρείται στη Χίο ο μειωμένος ΦΠΑ το 2020

Συνάντηση πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότης Μηταράκης με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Χίου, το Σάββατο 12/10/2019. Ο υφυπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή τις ανησυχίες των μελών και τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν από την πλευρά τους, αναφορικά κυρίως με την ανάγκη στήριξης της νησιωτικής επιχειρηματικότητας και των ελληνικών προϊόντων.

Ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκης επισκέφθηκε μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκρέκα, το Φράγμα «Κόρης Γεφύρι», ένα έργο το οποίο μαζί με πολλά άλλα, παρέμεινε στάσιμο επί των χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση