Υπ. Εργασίας (2019)

Ν. Μηταράκης: Επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, προκειμένου να βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους

Ν. Μηταράκης: Επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, προκειμένου να βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους

Συνάντηση είχε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, καθώς και η έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές, βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου από τους εργαζόμενους στα ταμεία. Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, όπου ο Υφυπουργός Εργασίας, θα ενημερώσει για το σχέδιο του κεφαλαιοποιητικού, επικουρικού συστήματος ασφάλισης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υφυπουργός Εργασία κ. Μηταράκης, ανέφερε:

«Με χαρά συνάντησα σήμερα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), οι οποίοι με ενημέρωσαν για τα προβλήματα, τα οποία ήδη η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει εντοπίσει και προς την κατεύθυνση της επίλυσης των οποίων δουλεύει από την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιστροφή 86 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, για την ενίσχυση των τμημάτων απονομής συντάξεων. Με όλους τους φορείς επιδιώκουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να επιτύχουμε τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.»

Αναζήτηση