Υπό την προεδρία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη συνεδρίασε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Εξωστρέφειας. Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής Διευκόλυνσης των Εξαγωγών παρουσιάσαμε σήμερα Προσχέδιο Νόμου για την Διευκόλυνση του εξαγωγικού εμπορίου και την απλοποίηση των προ τελωνειακών και τελωνειακών διαδικασιών.

Υπό την προεδρία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή Εξωστρέφειας. Στην ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν τις  Μνημονιακές Υποχρεώσεις για το Εξωτερικό Εμπόριο και τις τελευταίες εξελίξεις στις Εμπορικές Σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Υπό την προεδρία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη συνεδρίασε χθες Τρίτη 5 Αυγούστου η Συντονιστική Επιτροπή Εξωστρέφειας. Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τα συναρμόδια υπουργεία συζητήσαμε στο πλαίσιο της Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας την πορεία των Ελληνικών εξαγωγών το 2014 καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στις εμπορικές μας σχέσεις με την Ρωσική Ομοσπονδία.

Εισήγηση Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μηταράκη, στην παρουσίαση της μελέτης του ΚΕΠΕ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την Προεδρία του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Μηταράκη η 8η Συνεδρίαση της Μικτής Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας.

Σελίδα 1 από 5