Ομιλία Ν. Μηταράκη στη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που υπέβαλαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και εβδομήντα πέντε Βουλευτές της κοινοβουλευτικής του ομάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 11:50

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κατέθεσαν ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Νομού Δωδεκανήσων κ. Εμμανουήλ Κόνσολας, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών, βουλευτής Νομού Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Νομού Χίου κ. Παναγιώτης Μηταράκης με θέμα τη μεγάλη έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ στις τουριστικές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και Ιονίου Πελάγους, της Χαλκιδικής, των Σποράδων, της Ηπείρου και της Κρήτης.

Αναφορά Ν. Μηταράκη προς τους Υπουργούς Παιδείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής σχετικά με την Ίδρυση ΔΥΕΠ στο σχολικό Κέντρο Καμποχώρων.

Ερώτηση Ν. Μηταράκη προς τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών για το Λογαριασμό Επικούρησης Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΛΕΠΕΤΕ).

Ερώτηση & ΑΚΕ Ν. Μηταράκη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τα επόμενα βήματα για το αεροδρόμιο της Χίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 16:24