Ο Βουλευτής Χίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας & Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, παρευρέθηκε σήμερα στην κοπή της Βασιλόπιτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που παρουσίασε χθες ο Υπουργός Εργασίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, συνόδευσε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Απαντήσεις έλαβε ο Βουλευτής Χίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, σε ερώτησή του σχετικά με τη μαζική φυγή ναυτιλιακών επιχειρήσεων από την Ελλάδα. Δείτε στη συνέχεια τις απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργών:

Ο Υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ν.Δ. και Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Χίο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Σελίδα 1 από 8