Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Νότης Μηταράκης, αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το έγγραφο του Διοικητή του ΕΦΚΑ για την απονομή συντάξεων μέσα στο Σαββατοκύριακο:

Ερώτηση Ν. Μηταράκη προς την Υπουργό Εργασίας αναφορικά με τα παράλληλα καθήκοντα της Προϊσταμένου στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης.

Ομιλία Ν. Μηταράκη στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».

Αναφορά Ν. Μηταράκη προς την Υπουργό Εργασίας σχετικά με επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για τον υπολογισμό των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Σελίδα 1 από 17