Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αν. Τομεάρχης, βουλευτής Χίου,  κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής της Επαρχίας Henan της Κεντρικής Κίνας κ. Ding Wei, συναντήθηκε ο κ. Νότης Μηταράκης, με την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων. Η επαρχία Henan έχει περίπου το 125% της έκτασης της Ελλάδας, με 94 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ είναι η πέμπτη επαρχία της Κίνας σε όρους παραγωγικής δυναμικότητας. Οι αντιπροσωπείες των δύο κοινοβουλίων συζήτησαν θέματα προστασίας περιβάλλοντος και διατήρησης φυσικών πόρων, αλλά και διαχείρισης των οικονομικών πόρων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς έχει ο κ. Νότης Μηταράκης, αν. τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κ. Νότη Μηταράκη, αν. Τομεάρχη Εργασίας, βουλευτή Χίου, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Τομεάρχη Οικονομικών, βουλευτή Φθιώτιδας και κ. Σοφία Βούλτεψη, Αν. Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτή Β’ Αθηνών, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Γρεβενών.

Ο κ. Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου, μετά από επίσκεψή του στο κτήριο του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ στη Χίο, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις συνθήκες που επικρατούν στα κτήρια του ΕΦΚΑ.

Σελίδα 1 από 26