Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης παρακολούθησε, χθες, Πρωτοχρονιά την Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στην Αθήνα χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερόνυμου Β', παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Τελετή ορκωμοσίας (106) νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Βέροια.

O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης απαντώντας σε ερώτηση Δημοσιογράφων για το θέμα της αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού δήλωσε:

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Ν. Μηταράκη στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, 24/2/2014.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Α΄Αθηνών Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτικού του Γραφείου. @ FB: https://www.facebook.com/events/1418865811691240/

Σελίδα 1 από 10