Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 13:07

Σε Καλλιμασιά, Χαλκειός και πίτες συλλόγων της Αθήνας ο Ν. Μηταράκης

  • Εκτύπωση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης παρευρέθηκε το Σάββατο στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Συλλόγου Βολισσιανών Αττικής και της Αδελφότητας Ψαριανών.

Το Σάββατο, επίσης, προλόγησε τον κ. Γιάννη Βρούτση, υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα.

Την Κυριακή, ο κ. Μηταράκης παρευρέθηκε στον εκκλησιασμό που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μάρκο στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Νέο Φάληρο, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας της Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής, του συλλόγου των εν Αττική Χαλκουσίων, του συλλόγου του Αγίου Δημητρίου των εν Αττική Αρμολίων και του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών.

Ο Νότης Μηταράκης στην κοπή της πίτας της Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής

Το απόγευμα, ο κ. Μηταράκης επέστρεψε στη Χίο, όπου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Ομίλου «Λέων Αλλάτιος» και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Χαλκειός, όπου ο κ. Μηταράκης απένειμε βραβεία σε αριστούχους μαθητές κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του τοπικού συλλόγου.

Ο Νότης Μηταράκης στην απονομή αριστείων στο Χαλκειός

Το βράδυ επισκέφθηκε την Καλλιμασιά, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και συζητήσανε για τις επικείμενες εκλογές.

Ο Νότης Μηταράκης στην Καλλιμασιά

Ο Νότης Μηταράκης στην Καλλιμασιά

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

Διαβάστηκε 2173 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 13:35

Πολυμέσα