Απάντηση Γ. Σταθάκη σε ερώτηση για την ενεργοποίηση του νέου Αναπτυξιακού νόμου.

Ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση, που συνυπέγραψαν 42 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ενεργοποίηση του νέου αναπτυξιακού νόμου.

Απάντηση Γ. Σταθάκη σε ερώτηση Ν. Μηταράκη για το νέο Αναπτυξιακό νόμο.

Με αφορμή το νέο αναπτυξιακό νόμο που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο κ. Νότης Μηταράκης, πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κατέθεσε ερώτηση προς τον κ. Σταθάκη σχετικά με τις διαδικασίες ελέγχου, ολοκληρώσεων, πληρωμών και επιστροφών εγγυητικών των επενδυτικών σχεδίων που έχουν ήδη υπαχθεί στις διατάξεις των Αναπτυξιακών Νόμων. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Ομιλία Ν. Μηταράκη, Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού «Θεσμικό πλαίσιο για τη σύσταση καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας - Σύσταση Αναπτυξιακού Συμβουλίου και άλλες διατάξεις».

Σελίδα 1 από 11